Docent peuter en kindermassage


Ben jij op zoek naar een inspirerende training kindermassage? Dan kan je bij  Groeien doe je samen terecht. Tijdens de training tot docent kindermassage  leer jij hoe jij een verantwoorde kindermassage met olie kan geven. Daarnaast leer ik je hoe jij de onderlinge kindermassage kan toepassen in de klas, op het kinderdagverblijf of gastouderopvang. Tevens krijg je handvaten hoe jij een workshop kindermassage kan aanbieden aan ouders, waardoor de ouders thuis ook aan de slag kunnen gaan met het verzorgen van een kindermassage.

Kindermassage is gericht op het afvoeren van spanning en het loslaten van opgeslagen emoties. Er wordt met bewuste aandacht gemasseerd en hebben wij respect voor het autonomie van het kind. 


Inhoud


- Onderlinge kindermassage voor in de klas

- Kindermassage met olie

- Ontwikkeling van het kind

- Doceren in de praktijk

- Opzetten eigen workshop peuter / kindermassage.

- Onderdeel peutermassage

- Polariteitsmassage

- Etherische oliën

- Massagespelletjes

- Peuteryoga / gym spelletjes


Voor wie?


De training tot professioneel peuter-/ kindermassage is voor iedereen die wil werken met kinderen. Kindercoaches, verpleegkundigen, masseurs, pedagogisch medewerkers, gastouders, leerkrachten.


Vooropleiding:  Je hebt geen vooropleiding nodig om de opleiding tot professioneel peuter- / kindermassage te volgen.


Niveau: MBO 3 niveau
Certificaat: na het afronden van de opleiding tot professioneel peuter- / kindermassage, met minimaal 80 % aanwezigheid, inclusief de praktijk- en studieopdrachten krijg jij een bewijs van deelname. Nadat jij bent geslaagd ben jij een volwaardig gecertificeerd masseur (onderlinge) peuter- / kindermassage.


Benodigdheden


Pen en papier

Goed humeur

Yoga mat


Tarief


De kosten voor het volgen van de training tot professioneel peuter- / kindermassage bedraagt: 275 euro per persoon vrijgesteld van BTW

Duur: 2  dagdelen van 09:00 - 14:00

Bij de prijs zit inbegrepen:


  • Reader
  • 1 Lesboek
  • Huiswerkbelasting 5 uren per week
  • Certificaat van deelname, 12 maanden toegang tot het online studenten portaal - film- en beeldmateriaal van de massagetechnieken
  • Logo die je kan plaatsen op je website, zodat ouders kunnen zien dat jij een volwaardig en gediplomeerd masseur peuter- / kindermassage bent.
  • Mogelijkheid tot het aansluiten bij de What's app groep kindermassage
  • • Koffie, thee, frisdrank & cake.


Datum

Woensdagavond 19:00 - 22:00

17 april en 22 mei 2024Gaat door indien er minimaal 4 en maximaal 8 aanmeldingen binnen zijn gekomen.


Docent


Locatie
Leppehiem te Akkrum