Een coach speciaal voor jou!Welkom op mijn pagina een coach speciaal voor jou! Ben jij op zoek naar iemand die jou kan coachen tijdens je zoektocht binnen je loopbaan, het  ouderschap, het leven in de brede zin van het woord of als startende ondernemer. Je bent van harte welkom in mijn coach praktijk Groeien doe je samen.

 


Mijn naam is Diana Wels, 38 jaar jong en moeder van 5 kinderen waarvan 3 kinderen op het voortgezet onderwijs en 1 kind die nog naar de basisschool gaat. En nog 1 baby / dreumes thuis.  Mijn functie in mijn loopbaan is pedagogisch coach. Tijdens het verzorgen van mijn trainingen en het coachen van pedagogisch medewerkers en later ook ouders is gebleken dat ik van betekenis kan zijn voor de jonge vrouw, startende ondernemers en pedagogisch medewerkers. Zij gaven mij de kracht en het geloof in mijzelf dat ik een talent bezit en wel het voeren van coach gesprekken. De feedback die ik heb gekregen en de positieve bewegingen die ik teweeg heb gebracht hebben mij doen laten geloven in mijzelf. Soms is er echter een tijd om jezelf als coach eerst te ontwikkelen en zelf gecoacht te laten worden. Dit alles ben ik ondergaan en nu is het tijd om jullie van betekenis te zijn. 

Loop jij vast in je dagelijkse leven, het ouderschap of bij het starten van een onderneming? Ben je op zoek naar jouw talenten en kwaliteiten, wil jij je zelfvertrouwen vergroten en geloven in jezelf? Misschien loop je over je eigen grenzen heen en ben je op zoek naar de kaders van de grenzen. 

Ben jij een dromer, maar vind je het moeilijk om van dromen werkelijkheid te maken? Wil jij jouw persoonlijke missie beter in kaart brengen? 

 Het intakegesprek


Wij plannen gezamenlijk een intakegesprek van 90 minuten. Jouw hulpvraag kan voor aanvang heel duidelijk door jouw worden weergeven, maar het kan ook zijn dat jij jouw hulpvraag nog niet goed onder woorden kan brengen. Tijdens het intakegesprek gaan wij samen op ontdekkingstocht. En soms is een intakegesprek al voldoende en kan jij in je eigen kracht weer vooruit.  Na het intakegesprek bespreken wij of ik jouw van betekenis kan zijn. 


Jouw gezien en gehoord laten voelen en een veilige omgeving creëren, zodat jij kan zijn wie je bent. Dat is een missie van mijn kant. Vanuit hier kunnen wij verder met het bewandelen van jouw pad.


Nieuwsgierig of ik iets voor jou kan betekenen op het gebied van coaching? Stuur gerust een mailtje en ik zal zo snel mogelijk antwoorden.


Tarief:


Intakegesprek: 55 euro

Vervolggesprek: 45 euro